Categories: Huis Verkopen

VDNvastgoed.nl

VDN Vastgoed uit Chaam is een bedrijf dat zich bezighoudt met het aanbieden van koop- en huurwoningen. Daarnaast heeft de organisatie ook mogelijkheden om direct vastgoed zelf op te kopen. Hierbij kan gedacht worden aan woonhuizen, winkels, bedrijfspanden, garageboxen, bouwgrond, horecapanden, ontwikkelingslocaties en landbouwgrond. VDN Vastgoed heeft mogelijkheden om binnen een kort tijdsbestek tot een aankoop over te gaan. Daarnaast zal het vastgoedbedrijf de notariskosten voor haar rekening nemen. Met deze constructie zullen de verkopers géén makelaarskosten hoeven betalen.

Hiervoor moet een geïnteresseerde verkoper drie stappen doorlopen. Na het invullen van het contactformulier zal er contact worden opgenomen voor het maken van een afspraak en een bezichtiging. Op basis hiervan zal een aanbod beoordeeld worden en een bod worden uitgebracht. Dit bod zal binnen twee dagen aan de verkopend partij kenbaar gemaakt worden. Als een akkoord wordt bereikt, zal het verkoopproces in gang gezet worden.

Aiden

View Comments

  • Omdat we graag wilden verhuizen naar een andere plaats, besloten we VDN Vastgoed in te schakelen. Zeer te spreken over de service!

  • Ik bezit een winkel die ik nooit lang gebruikt heb. Het leuke aan VDN Vastgoed is dat zij open staan om een koper voor dit pand te vinden. Nadat ik gepensioneerd ben, heb ik mogelijk ook interesse in de verkoop van mijn landbouwgrond. Op deze manier vind ik tijd en geld om te reizen en te ontspannen.

Share
Published by
Aiden

Recent Posts

Mijnpandverkopen.nl

Mijnpandverkopen.nl is opgericht door twee mensen met jarenlange ervaring in de wereld van vastgoed. Hierdoor…

5 jaar ago

Bodopuwpand.nl

Bodopuwpand.nl is een initiatief van de mensen van BV. Beleggingsmaatschappij DIG, een vastgoedonderneming met meer…

5 jaar ago

Deblooistvastgoed.nl

De Bloois Vastgoed is een onderneming met een ruime ervaring bij het aankopen, verkopen, verhuren…

5 jaar ago

Mercari.nl

Wil je je vastgoed verkopen? Dan ben je bij Mercari aan het juiste adres. Dit…

5 jaar ago

Proranje.nl

Iedereen die zijn/haar huis te koop zet, wil hier snel van af. Dat dit ook…

5 jaar ago

Duowonen.nl

DuoWonen.nl is een organisatie die huiseigenaren meer financiële ruimte wil geven. Hoe? Door de grond…

6 jaar ago