Categories: Huis Verkopen

Proranje.nl

Iedereen die zijn/haar huis te koop zet, wil hier snel van af. Dat dit ook daadwerkelijk gebeurt, is echter niet vanzelfsprekend. Dit is wel het geval wanneer jij Proranje.nl uit Amsterdam inschakelt. Proanje.nl is een bedrijf dat zich bezighoudt met de aankoop van vastgoed. Het bedrijf is op zoek naar vastgoed voor zowel ontwikkeling als lange termijn belegging. Proanje.nl koopt huizen vaak rechtsreeks van particulieren en beleggers, zonder tussenkomst van derden zoals een makelaar. Het bedrijf streeft altijd naar een win-winsituatie voor alle betrokkenen. Niet alleen Proanje.nl wordt dus beter van de verkoop, maar ook andere betrokken partijen zoals verkopers, huurders, kopers, gemeente en omgeving.

Wil jij een bod van Proranje.nl ontvangen op jouw woning? Dat kan in vier eenvoudige stappen. Allereerst meld jij kosteloos jouw woning aan via het aanmeldformulier op de website. Jij kiest zelf de informatie die jij wilt verstrekken. Binnen 24 uur na verzending neemt Proranje.nl vervolgens contact met jou op om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Het is zelfs mogelijk om een medewerker over de vloer te krijgen. Nadat er contact is geweest of jij bezoek hebt gehad, ontvang je binnen drie dagen een voorstel op maat. Wanneer jij akkoord gaat met het voorstel, wordt er een datum geprikt voor oplevering en een bezoek aan de notaris. Zodra alles geregeld is, ontvang jij direct het afgesproken bedrag op jouw rekening.

Aiden

View Comments

  • Ik ben echt onder de indruk van de manier waarop ze mijn probleem met mijn onroerend goed hebben behandeld. Ze zijn uitermate kalm en werken professioneel!

  • Ongelofelijk prettige communicatie. Het bedrijf heeft mij echt goed geholpen! Patrick was zelfs op zondag goed bereikbaar. Erg blij met de verkoop van mijn woning aan Proranje!

  • Wij hebben ons pand in Rotterdam verkocht via Proranje Vastgoed. Zo fijn hoe er werd meegedacht, daarnaast ook een heel mooi bedrag voor ons pand ontvangen. Ze weten echt waar ze het over hebben. Een aanrader dus! Dank!

  • Het was een hele fijne ervaring om ons huis te verkopen via Proranje. Vooral de samenwerking met Jelmer was erg plezierig. Alles is netjes en snel geregeld.

  • Proranje Vastgoed bood mij de beste prijs en voorwaarden. Tijdens de onderhandeling had ik steeds contact met Jelmers Schortinghuis, een van de mede-oprichters. Hij was heel helder en duidelijk en bood mij direct financiële zekerheid.

Share
Published by
Aiden

Recent Posts

Mijnpandverkopen.nl

Mijnpandverkopen.nl is opgericht door twee mensen met jarenlange ervaring in de wereld van vastgoed. Hierdoor…

5 jaar ago

Bodopuwpand.nl

Bodopuwpand.nl is een initiatief van de mensen van BV. Beleggingsmaatschappij DIG, een vastgoedonderneming met meer…

5 jaar ago

Deblooistvastgoed.nl

De Bloois Vastgoed is een onderneming met een ruime ervaring bij het aankopen, verkopen, verhuren…

5 jaar ago

Mercari.nl

Wil je je vastgoed verkopen? Dan ben je bij Mercari aan het juiste adres. Dit…

5 jaar ago

Duowonen.nl

DuoWonen.nl is een organisatie die huiseigenaren meer financiële ruimte wil geven. Hoe? Door de grond…

6 jaar ago

OpbodMakelaar.nl

De onroerend goed veiling is een makelaardij die alles biedt dat een makelaardij biedt, maar…

6 jaar ago