Categories: Huis Verkopen

NationaleWoningInkoopMaatschappij.nl

De Nationale Woning Inkoop Maatschappij koopt een grote diversiteit aan woningen op. Hierbij wordt een directe zekerheid aangeboden. De Nationale Woning Inkoop Maatschappij geeft aan de woning zelf te financieren waardoor de verkopende partij direct de beschikking heeft over het netto bedrag. Er wordt de belofte gedaan dat het huis wordt ingekocht tegen een reëel bedrag. Daarnaast heeft de verkopende partij volledige zeggenschap over de opleverdatum. Het bod van de Nationale Woning Inkoop Maatschappij doet op een pand is geheel vrijblijvend. Hier zitten geen verplichtingen of kosten aan verbonden.

Men streeft naar een overzichtelijke en transparante werkwijze om de consument mogelijkheden te bieden om een woning op een snelle en zorgeloze manier te verkopen. Hiermee kan voorkomen worden dat een verkoper van een pand dubbele woonlasten heeft of veel geld moet betalen aan makelaars- en notariskosten. Naast het inkopen van onroerend goed kan de Nationale Woning Inkoop Maatschappij advies ook geven met betrekking tot executie verkoop en erfbelasting. De organisatie koopt woningen in door heel Nederland.

Aiden

View Comments

  • Ik was op zoek naar een partij om mijn huis tegen een redelijke prijs te verkopen. In mijn zoektocht stuitte ik op NationaleWoningInkoopMaatschappij. Zij hebben geweldig werk geleverd!

  • Waarom ik geen twijfels kende om deze partij te benaderen? Omdat ze jarenlange ervaring hebben. Hierdoor maakte ik mij geen zorgen over het feit dat ik geen eerlijke prijs voor mijn huis zou krijgen.

  • Ze hebben mij uitstekend geholpen bij het oplossen van het probleem omtrent successierechten, afgezien van het snel verkopen van mijn huis dan.

Share
Published by
Aiden

Recent Posts

Mijnpandverkopen.nl

Mijnpandverkopen.nl is opgericht door twee mensen met jarenlange ervaring in de wereld van vastgoed. Hierdoor…

5 jaar ago

Bodopuwpand.nl

Bodopuwpand.nl is een initiatief van de mensen van BV. Beleggingsmaatschappij DIG, een vastgoedonderneming met meer…

5 jaar ago

Deblooistvastgoed.nl

De Bloois Vastgoed is een onderneming met een ruime ervaring bij het aankopen, verkopen, verhuren…

5 jaar ago

Mercari.nl

Wil je je vastgoed verkopen? Dan ben je bij Mercari aan het juiste adres. Dit…

5 jaar ago

Proranje.nl

Iedereen die zijn/haar huis te koop zet, wil hier snel van af. Dat dit ook…

5 jaar ago

Duowonen.nl

DuoWonen.nl is een organisatie die huiseigenaren meer financiële ruimte wil geven. Hoe? Door de grond…

6 jaar ago