Categories: Huis Verkopen

HuisVerkopenSnel.nl

Huis Verkopen Snel is een site die binnen een kort tijdsbestek huizen, appartementen en beleggingsprojecten opkoopt. Deze organisatie is voornamelijk actief in en om steden als Den Haag, Delft, Dordrecht en Rotterdam. Via deze site is een snelle verkoop mogelijk in 7 tot 28 dagen. Hierbij zal de verkopende partij géén taxatie- of makelaarskosten hoeven afdragen en kunnen een 100% gegarandeerd bod overwegen.

Als een onroerend goed project via deze site wordt aangeboden, zal er een vrijblijvende taxatie worden uitgevoerd en een vrijblijvend bod worden uitgebracht. Dit bod is kosteloos en er zijn geen verdere verplichtingen aan verbonden. Als dit bod als acceptabel wordt beoordeeld door de verkopende partij, zal het verkoopproces in gang worden gezet. Daarnaast worden gedurende een persoonlijke afspraak de verkoopmogelijkheden besproken. De oplevering zal plaatsvinden op de door de verkopende partij vastgestelde datum. De uiteindelijke overdracht zal plaatsvinden onder notarieel toezicht.

Aiden

View Comments

  • Na het overlijden van mijn moeder heb ik haar huis geërfd. Het was echter bijzonder lastig om de woning te verkopen. Volgens mijn zus moest ik HuisVerkopenSnel inschakelen, want zij had hier ervaring mee.

  • Ik probeerde mijn huis al lange tijd te verkopen, maar kon geen kopers vinden. Toen raadde iemand mij HuisVerkopenSnel.nl aan. Ik was onder de indruk, want zij verkochten mijn huis binnen de kortste keren.

  • Ik heb ze ingehuurd, omdat ik niet zo veel wilde betalen als ik bij een makelaar kwijt zou zijn. Maar goed dat ik dit gedaan heb, want ze hebben mij tegen een schappelijke prijs geholpen.

Share
Published by
Aiden

Recent Posts

Mijnpandverkopen.nl

Mijnpandverkopen.nl is opgericht door twee mensen met jarenlange ervaring in de wereld van vastgoed. Hierdoor…

5 jaar ago

Bodopuwpand.nl

Bodopuwpand.nl is een initiatief van de mensen van BV. Beleggingsmaatschappij DIG, een vastgoedonderneming met meer…

5 jaar ago

Deblooistvastgoed.nl

De Bloois Vastgoed is een onderneming met een ruime ervaring bij het aankopen, verkopen, verhuren…

5 jaar ago

Mercari.nl

Wil je je vastgoed verkopen? Dan ben je bij Mercari aan het juiste adres. Dit…

5 jaar ago

Proranje.nl

Iedereen die zijn/haar huis te koop zet, wil hier snel van af. Dat dit ook…

5 jaar ago

Duowonen.nl

DuoWonen.nl is een organisatie die huiseigenaren meer financiële ruimte wil geven. Hoe? Door de grond…

6 jaar ago