Categories: Huis Verkopen

HuisNuVerkopen.nl

HNV-vastgoed staat voor “huis nu verkopen”. De organisatie koopt zelf alle soorten appartementen, flats, studio’s, tussenwoningen, eindwoningen, twee onder één kappers, en soms ook vrijstaande woningen. De organisatie geeft aan een jarenlange ervaring in deze sector te hebben en zich te onderscheiden met een transparante werkwijze. De aankoop van het onroerend goed wordt door de organisatie zelf gefinancierd, waardoor de verkopende partij direct het geld netto in handen kan krijgen, zonder af te moeten wachten of een eventuele financiering rond komt.

Na het aangeven van een verkoopintentie, zal één van de adviseurs van HNV-vastgoed het onroerend goed project bezoeken en vrij snel daarna een bod op de woning doen. Op het moment dat dit bod door de verkopende partij wordt geaccepteerd, zal het verkoopproces in gang worden gezet. De verkopers mogen hierbij de opleverdatum bepalen. Naast deze dienst kan een klant ook bij HNV-vastgoed terecht voor fiscaal advies over executieverkoop of erfenis belasting.

Aiden

View Comments

  • De medewerkers van Huisnuverkopen denken erg goed met je mee voor wat betreft de dingen waar ik om vroeg. Na het overlijden van mijn man wilde ik mijn huis verkopen, omdat ik de voorkeur gaf aan een kleinere woning.

  • Je kunt je huis direct verkopen zonder dat jij je te veel zorgen hoeft te maken om verborgen kosten. Ze voldeden aan al mijn verwachtingen.

  • Ze zijn ervaren in het kopen van allerlei soorten ontroerend goed. Daarom heb ik geen moment geaarzeld om hun hulp in te schakelen. Ik was niet verrast dat ze mijn verwachtingen overtroffen.

Share
Published by
Aiden

Recent Posts

Mijnpandverkopen.nl

Mijnpandverkopen.nl is opgericht door twee mensen met jarenlange ervaring in de wereld van vastgoed. Hierdoor…

5 jaar ago

Bodopuwpand.nl

Bodopuwpand.nl is een initiatief van de mensen van BV. Beleggingsmaatschappij DIG, een vastgoedonderneming met meer…

5 jaar ago

Deblooistvastgoed.nl

De Bloois Vastgoed is een onderneming met een ruime ervaring bij het aankopen, verkopen, verhuren…

5 jaar ago

Mercari.nl

Wil je je vastgoed verkopen? Dan ben je bij Mercari aan het juiste adres. Dit…

5 jaar ago

Proranje.nl

Iedereen die zijn/haar huis te koop zet, wil hier snel van af. Dat dit ook…

5 jaar ago

Duowonen.nl

DuoWonen.nl is een organisatie die huiseigenaren meer financiële ruimte wil geven. Hoe? Door de grond…

6 jaar ago